Gadgets

Otkrivena neobjavljena NES igra o rvačima na kojoj se radilo davne 1989. godine

Dosta igara tokom svoj razvojnog procesa ne dobije u nekoj fazi ne dobije zeleno svetlo i na njoj se prestane sa radom te igrači nikada ne dobiju priliku da je zaigraju.

Međutim, ponekad se nađe neki spretni developer ili tester koji uspe da sačuva igru za sebe čisto kao znak sećanja na čemu je nekada radio.

Tako je jutjuber sa kanala Archon 1981 od jednog game testera kupio igru koja je bila u razvoju daleke 1989. godine za NES uređaje.

Teško je naći podatke za neki tako stari projekat, a prema rečima tog jutjubera ta igra zapravo nije ni bila otkrivena pre nego što je eventualno otkazana, iz nepoznatih razloga.

Igra je nosila naziv UWC i pripadala je žanru tabačina gde ste se mogli boriti sa mnogim, tada aktuelnim i popularnim, rvačima iz svetske rvačke alijanse. U pogledu sadržaja, igra je nudila singlplejer iskustvo ili ono za dva igrača sa različitim modovima igranja, popularnim u rvačkom svetu.

Ispod u videu možete pogledati kako je igra izgledala i funkcionisala, a i mi sami volimo da slušamo o igrama koje su nosile dosta potencijala i nisu ugledale svetlost dana, pa od skora u našem časopisu imamo i rubriku “Otkazano”

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top