PC

Halo: The Master Chief Collection konačno dolazi na PC!

Nakon dosta molbi fanova i curkanja informacija, Majkrosoft je na nedavno održanoj epizodi serijala Inside Xbox potvrdio da Halo kolekcija igara konačno dolazi na PC.

U pitanju nije bilo kakva kolekcija, već The Master Chief Collection koja je ujedno obogaćena sa Halo: Reach naslovom, koji nije bio deo paketa za Xbox platformu. Igre u kolekciji su obogaćene 4K rezolucijom, podrškom za moderne monitore, otključani frejmrejt i brojnim poboljšanjima

Majkrosoft nije objavio koliko će koštati ova kolekcija i kada će se pojaviti na Steamu i Microsoft prodavnici, ali je otkriveno da neće sve igre biti dostupne istog dana.

One će zapravo kupcima kolekcije dolaziti po redosledu kojim su smeštene u serijalu u određenom vremenskom razmaku, pa ćemo prema njemu dobijati Halo: Reach, Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 i Halo 4.

Velika razlika u odnosu na Xbox One izdanje ove kolekcije je to da će igračima i kampanja i multiplejer biti dostupni izjedna, dok su na konzolu dolazili kao DLC, što je svakako radosna vest.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top