PC

Kreator Dead Space serijala bi voleo da napravi novu igru

Na razočarenje mnogih fanova, Electronic Arts je u oktobru 2017. godine ugasio čuveni studio Visceral Games, koji je sa bogatom istorijom iza sebe, a sa njim i snove igrača da će uskoro dobiti novu Dead Space igru.

Ipak, i pored tih otežavajućih okolnosti, sam kreator Dead Space serijala, Glen Skofild, je nedavno izjavio kako bi voleo da napravi potpuno novu igru smeštenu u Dead Space serijalu.

Njemu je u nedavnoj epizodi emisije The Game Informer Show postavljeno pitanje za koju igru bi voleo da napravi nastavak, i on je bez mnogo razmišljanja rekao “naravno Dead Space”.

On je izjavio kako to ne bi baš bila igra koja se nadovezuje na prethodne u serijalu, ali da bi nosila taj šmek koji ih je proslavio i da bi imala co-op komponentu.

Pitanje je da li ćemo videti novi Dead Space u skorije vreme, ali to svakako želimo da se ostvari, dok je sam Skofild rekao da mu je sledeći projekat nosi elemente naučne fantastike i da je dosta mračan.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top