PC

Gasi se Battle Royale naslov The Culling

Naslov The Culling ima istoriju dužu od one za koju znamo iz poslednjih godinu dana, kada je na pozornicu stupio usled nesrećnih okolnosti koje su pratile lansiranje nastavka ove igre u julu prošle godine.

The Culling 2 je prošao toliko katastrofalno, da je čitava igra ugašena posle samo nedelju dana od izlaska, a umesto toga je pažnja ponovo posvećena kecu koji je prešao u f2p vode i doživeo peglanje.

Ipak, izgleda da ta priča, koja je pokrenuta septembra prošle godine, nije uspela da se održi i studio je sinoć objavio da će ugasiti igru u potpunosti.

Direktor studija Xaviant, koji stoji iza ove igre, je rekao da su njihova nadanja bila da će igra sa prelaskom na f2p model imati dovoljno igrača koji kupuju stvari da bi tim koji radi na igri mogao da se održi i nastavi da podržava igru, ali da se to nažalost nije dogodilo da zato sada pristupaju gašenju igre, koje će se desiti 15. maja.

Kupovina stvari za igru na Steamu i unutar igre je još uvek aktivna, tako da znate da ne kupujete ništa, i nadamo se da će brzo ugasiti mogućnosti kupovine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top