PC

Gearbox tizuje novi Duke Nukem?

Gearbox je bio dosta tih prošlih meseci, i na svega mesec dana od početka PAX sajma je počeo da tizuje igre koje će tamo predstaviti.

Prvo je izdao tizere za Borderlands 3(ili se bar tako nadamo), pa je potom stigao tizer za još jednu igru, o kojoj apsolutno ništa ne znamo.

Sada je došao red da se tizuje još jedna igra.

Pošto je tizer po prirodi, Gearbox nije otkrio tačno igru već je na slici predstavio Duke Nukema i karaktera iz Bulletstorm igara, tako da ostaje samo da maštamo koja će to igra biti kada je konačno predstave.

Iskreno se nadamo da je to novi Duke Nukem naslov, pošto odavno nije bilo nove igre u ovom serijalu, a i voleli bismo da vidimo kako će se ovaj heroj snaći u današnjem SJW svetu.

PAX se održava od 28-31. marta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top