Mobile

Čuveni Pokemon dekica sada postao zaštitno lice Asus telefona

Verovatno se još sećate čuvene priče od prošlog leta, gde je jedan posvećeni dekica napravio sistem sa čak 11 telefona na bicikli sa kojom lovi Pokemone.

Ovaj gospodin sa Tajvana je brzo postao lokalna zvezda, a kako i ne bi kad je tako privlačio pažnju sa svojom skalamerijom.

Izgleda da su mu se posvećenost i lokalna slava isplatili, pa je sada svoj nesvakidašnji hobi i unovčio, jer ga je Asus angažovao da bude njihov glasnogovornik i neka vrsta ambasadora za Asus pametne telefone.

Pa će tako sada njegova “mašina” za lov Pokemona biti opremljena ZenFone Max Pro telefonima, a sve u cilju promocije ovih telefona kao marke sa izdržljivom i dugotrajnom baterijom koja neće lako da vas izda ma šta radili. I više nema 11 telefona, sada ima 22 komada montirana na bickli.

Na slikama ispod ga vidimo kao gosta na zvaničnoj Asus prezentaciji, gde je pokazao svoju novu instalaciju za lov na pokemone i promovisao brend Asusa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top