PC

Vaša Steam biblioteka konačno dobija novi izgled

Ko koristi Steam desetak i više godina, zna da on nije menjao svoj izgled praktično od kada postoji, uz neke veoma sitne i tehničke izmene.

E pa, starom izgledu izgleda da je konačno došao kraj, barem kada je u pitanju Library jezičak na klijentu.

Valve je danas na GDC 2019 imao svoju prezentaciju gde je konačno predstavio novi izgled Steam biblioteke, koji možete videti na slikama pri dnu. Kao prvo, “home” ekran biblioteke je tu, i izgleda jako lepo i detaljno. Gore su igre koje ste nedavno igrali ili su dobile skorašnja unapređenja, a u dnu su vizuelno naređane sve igre iz  vaše biblioteke, sa sve lepim uspravnim posterima.

Sa skroz desne strane se nalaze aktivnosti vaših Steam prijatelja, dok je levo dobra stara lista vaših igara, koja je slična sadašnjoj, ali i onda dolazi sa brojnim novim pogodnostima.

Kao što znate, Steam ima veoma detaljan i razgranat sistem tagova za Steam prodavnicu, i sada te tagove možete koristiti i u vašoj biblioteci, kako bi pretražili igre. I ne samo što je možete koristiti za pretragu, već možete praviti i posebne kolekcije u okviru vaše biblioteke igara na osnovu tih tagova, kako bi u budućnosti lakše pristupili igrama koje želite da igrate, što je jako korisna stvar za ljude koji na Steamu imaju po nekoliko stotina igara u vlasništu.

I pojedinačne strane za svaku igru su redizajnirane, i to takođe možete videti na drugoj slici ispod kako izgleda.

Plan koji Vale ima je da novi izgled uđe u beta fazu ovog leta.

Kako izgleda nova biblioteka, pogledajte ispod:

(klik na sliku za uvećanje)

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top