PC

Na oduševljenje fanova najavljen Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2!

Nakon oko dva meseca zanimljivog tizovanja preko sajta za upoznavanje Tender, Paradox nam je noćas na GDC 2019 konačno predstavio ono čemu su se brojni fanovi nadali – nastavak kultnog Vampire: The Masquerade – Bloodlines!

Ova neverovatna vest je naišla na ogromno oduševljenje zajednice, jer se prvi deo iz davne 2004. godine smatra jednim od najboljih PRG naslova u istoriji, i verovatno i najboljom vampirskom igrom ikada. Kao i mnoge Troika i kasnije Obsidian igre, naslov je imao fenomenalno pisanje i postavku sveta, ali je patio od brojnih tehničkih problema i bagova koji su pretili da uruše kvalitet igranja.

No, sve to sada nije bitno, jer nam je stigao nastavak i to sa timom ljudi koji obećava kvalitet. Na igri će raditi studio Hardsuit Labs, ali mnogo važnija su imena – tu je Brajan Micoda (Brian Mitsoda), ključni čovek u dizajnu i pisanju za prvu igru, koji će i ovde biti vodeći narativni dizajner. Pored njega tu je i Kris Avelon (Chris Avellone), jedan od najpoznatijih RPG pisaca modernog doba.

Igra se dešava nekoliko godina nakon dešavanja u prvom Bloodlines, i sada se selimo u Sijetl, gde ćemo kao “novi” vampir ući u dobre stare političko-interesne sukobe između vampirskih klanova u pokušaju da ovladaju gradom. Borba je iz prvog lica i uključuje i elemente otvorene borbe i šunjanje, i pomalo nas možda podseća na Dishonored, ovako na prvu loptu, iz trejlera.

Ono što je poslednjih meseci izuzetno važno pomenuti, igra dolazi na SVIM platformama, dakle već sada je možete prednaručiti i na Steamu, i na GOG-u i na Epic Store. Naravno i na konzolama.

To je ono što za sada znamo, ostaje vam još da uživate u trejleru:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top