PC

Počela prolećna rasprodaja na GOG-u

Proleće je kalendarski stiglo i to znači da nas, pored povratka zelenila, očekuje i dosta rasprodaja.

Prvi koji je pokrenuo veliku prolećnu rasprodaju je GOG, koji na svojoj DRM-free platformi nudi gomilu odličnih igara po sniženim cenama.

Akcije se razlikuju u vidu onih koje će trajati tokom cele rasprodaje, kao što je sniženje za The Witcher 3 GOTY izdanje, koje je doživalo najveću redukciju cene do sada i košta samo 13 eura. Iz istog univerzuma vam preporučujemo i Thronebreaker koji je takođe na sniženju i košta 20€.

Osim stalnih akcija, očekuju vas i one koje će trajati svega jedan dan, pa tako imate malo vremena da razmislite da li kupiti neku igru ili ne, a ono što će vam verovatno olakšati odluku je to da su igre u tom odeljku zaista značajno sniženje.

GOG je objavio da je i na stotine starih igara, poput Jazz Jackrabbit, dobilo cloud save funkciju, pa tako možete kupiti i neke od starijih retro naslova.

Prolećna rasprodaja na GOG-u traje sve do 28. marta i igre u ponudi možete pogledati ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top