PC

Warframe slavi 6 godina postojanja

Vreme neumoljivo leti i to najbolje pokazuje podatak da Warframe sada obeležava svoju šestu godinu postojanja i to radi sa besplatnim poklonima za igrače.

Ovaj looter shooter se dosta izmenio tokom svih tih godina i to pre svega zahvaljujući konstantnoj podršci studija Digital Extremes i bazi igrača koja nastavlja da raste.

Prošla godina je bila od posebnog značaja za Warframe, pošto je donela gomilu novina kroz ekspanzije, koje su ujedno bile i najambicioznije nego one pre i igračima su pružile posebnu estetiku i priču.

I u daljem periodu očekujemo još novog sadržaja, u vidu novih ratnika, a ostalo će biti na TennoCon konvenciji koja će biti veća nego ikada.

Pre nego što dođemo do toga, svi igrači koji uskoče u ovu besplatnu igru krajem nedelje će dobiti ekskluzivni Liset Skin, a za nove igrače kao bonus idu i skinovi koji su podeljeni prethodnih godina, što je znatno velikodušnije od poklona koji dobijaju PUBG igrači, obični kačket.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top