PC

Warcraft: Orcs & Humans i WarCraft II su stigli na GOG!

Nakon što se prošlog meseca saradnja između Blizzarda i CD Projekt obelodanila stavljanjem Dibalo 1 na GOG prodavnicu, večeras je još Blizzardovih klasika stiglo na GOG.

U pitanju su WarCraft 1 i 2, dve igre koje su među prvima 90-ih postavile standardne RTS igara, odmah nakon što je Dune to učinio prvi.

Tim iza GOG-a kao i uvek radi na optimzaciji svih “dobrih starih igara” koje se nađu na njihovoj platformi, pa su i WarCraft igre sređene tako da ih možete igrati na svim novim sistemima bez ikakvih dodatnih podešanjavnja, odnosno rade savršeno svuda.

Uz dvojku dolazi i ekspanzija Beyond the Dark Portal, a cene igara su šest dolara za Warcraft 1, te 10 dolara za Warcraft 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top