PC

Denuvo u Devil May Cry 5 smanjuje FPS za 25%

Ubrzo nakon izlaska Devil May Cry 5, na internetu se pojavila i verzija igre bez denuvo zaštite, pa su tako igrači iskoritili priliku da vide kako igra radi sa i bez ove zaštite.

Rezultati su iznenađujući kada je u pitanju razlika u broju sličica u sekundi između ove dve verzije igre, gde je Denuvo-free verzija imala frejmrejt veći za čak 25 procenata u odnosu na verziju sa spomenutom DRM zaštitom.

Igrač koji je izvršio test je otkrio da sa verzijom bez zaštite ima 20 frejma više nego inače(sa 74 na 93 FPS-a).

Denuvo je već duži niz godina na udaru kritika zbog velike upotrebe resursa računara korisnika, a ovo je sada bila prava prilika da se vidi koliko novija verzija utiče na performanse.

To Devil May Cry 5 ne čini lošom igrom, već je ona zasigurno najbolji DMC u serijalu sa odličnom, pričom, gejmplejom i grafikom, a našu recenziju možete pročitati ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top