PC

Divinity: Fallen Heroes je nova igra Lariana, taktička strategija koja nastavlja priču D:OS2

Ovih dana smo se baš pitali šta rade momci i devojke iz Larian studija, i večeras smo i dobili odgovor.

Naime, stigao nam je trejler za njihovu najnoviju igru, Divinity: Fallen Heroes, koju prave u saradnji sa studijom Logic Artists.

Ali, ovoga puta nije u pitanju klasični PRG, več potezna squad-based strategija, taktička igra u duhu XCOM i Commandos igara. Priča kaže da se stvorilo “novo zlo”, i svi naši saputnici iz DOS2 se udružuju oko enigmatične Lady Vengeance, i to je ono što za sada znamo.

Iako je u pitanju spin-off, priča se ipak direktno nastavlja na radnju iz D:OS2, tako da će svakako biti zaniljiva i onima koji su očekivali novi RPG.

Naša glavna baza biće leteći brod kojim “plovimo nebom” i idemo u borbe kroz nove i do sada neviđene delove Rivellona, a iz Lariana kažu da će igra, osim taktičke borbe, imati i narativne odluke, diplomatiju, tehnološko stablo, specijalne jedine… i druge stvari koje možete da očekujete od jedne taktičke strategije.

Ovo nije prvi izlet Lariana u žanr strategija, i oni koji duže prate njihove igre se verovatno sećaju i Divinity: Dragon Commander iz 2013. godine.

Ono što je bitno još naglasiti, igra izlazi već ove godine, na VIŠE platformi, tako da se nadamo da neće biti Epic ekskluziva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top