Vesti

Džek Blek konačno zaigrao Brutal Legend, igru u kojoj je pozajmljivao glas glavnom junaku

Popularni glumac i muzičar, Džek Blek, je krajem prošle godine rešio da zapliva i u Youtube vode sa osnivanjem gejming kanala na toj platformi, gde je za jako kratko vreme prikupio gomilu fanova.

On i nije bio nešto aktivan u prethodnim videima pa smo tako dobili svega par videa u kojima on baš i ne igra video igre, već više obilazi arkade, ali sada je konačno rešio da pred svojim pretplatnicima, kojih ima oko 4 miliona, konačno zaigra igru koju su mnogi tražili od njega.

Ta igra je upravo Brutal Legends, u kojoj je on pozajmljivao glas glavnom protagonisti, Ediju,  tokom igranja nam otkriva i neke nove detalje o igri, i svom radu na njoj.

U oko 14 minuta nismo samo gledali Bleka kako igra i zasmejava svoje fanove, već nas je sam početak videa uvodio u sve to, gde je Riki Brevik bio zadužen za zanimljivi intro koji je otkrio da je Brutal Legends glavna tema videa.

Nadamo se da će ovaj popularni glumac uskoro odigrati još neku video igru. Do tada, uživajte u ovom:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top