Vesti

Konačno je stigao novi video za System Shock 3

System Shock 3 je najavljen još 2015. godine, kada smo saznali da će na njemu raditi ljudi koji su nam doneli prethodne dve igre, kao i da će glumica Teri Brosijus ponovo biti u ulozi SHODAN.

Od tada pa sve do sada nismo dobijali neke konkretne detalje o igri, već samo o poteškoćama sa kojima su se susretali developeri zbog kojih znamo da System Shock 3 dolazi dosta kasnije nego što je prvobitno planirano.

Sada je OtherSide Entertainment rešio da konačno pruži nove detalje u vidu teaser trejlera, gde možemo videti kako će igra izgledati kada se eventualno pojavi.

Tizer je prikazan na GDC-u kao deo Unity Game Developers konferencije, čime je potvrđeno da je u upotrebi Unity endžin, a na osnovu videa se može videti da je urađen odličan posao.

Nadamo se da će uskoro biti pruženo još detalja o ovom dugo iščekivanom naslovu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top