PC

Lejdi Gaga će biti deo glumačke postavke za Cyberpunk 2077?

Navikli smo da dobijamo o Cyberpunk 2077 uglavnom ili malo vesti ili ono što se popularno zove “nevest”, odnosno očigledne stvari poput toga da će igra biti na E3 2019.

Ipak, ovih dana je na površinu isplivala jedna “proverena” glasina koja zvuči jako zanimljivo. Naime, izgleda da će Lejdi Gaga, popularna i ekscentrična muzička zvezda, biti deo glumačke ekipe koja će se pojaviti u igri.

Kako prenosi francuski portal Actugaming, Lejdi Gaga je putovala u Poljsku i navodno je primećena u prostorijama studija CD Projekt RED. Ali, tamo nije zbog svojih pevačkih kvaliteta, već zbog glume, jer je navodno tamo bila kako bi uradila snimanje pokreta (motion capture) za potrebe svog karaktera koji će se pojaviti u igri.

Isti izvor prenosi da će se ova saradnja ozvaničiti i zvanično promovisati upravo na E3, do kada bi i ceo posao trebalo da bude završen.

Lejdi Gaga svakako deluje kao neko čiji bi se izgled i ekscentričnost lako uklopili u svet ove igre, tako da, ukoliko su ove informacije tačne, jedva čekamo da vidimo kakvu će to ulogu imati njen lik.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top