PC

Metro Exodus beleži 2.5 puta bolju prodaju na Epic Games Store nego Last Light na Steamu

Jedna od najvećih kontroverzi u prethodnih par meseci je svakako to što je Epic Games “oteo” Metro Exodus sa Steama sve par nedelja pre pojavljivanja.

Sve ovo je dosta razbesnelo igrače koji su prvo bombardovali negativnim ocenama prethodne naslove Metro serijala, a potom pozitivnim ocenama Exodus na Steamu, koji je tu ostao za one koji su već bili prednaručili igru.

Ipak, i pored dosta mržnje upućene developerima i kompaniji Epic Games, Metro Exodus beleži dosta dobru prodaju na EGS.

Epic Games je tokom svoje GDC konferencije objavio da je Metro Exodus prodat u 2.5 puta više primeraka nego što je Metro: Last Light za isti period na Steamu, ali brojke u ovom momentu nisu poznate.

Svakako je zanimljivo videti da je Metro Exodus postigao dobar uspeh na EGS-u, ali ipak se radi o kvalitetnoj i dobroj igri, pa je tako ipak njen kvalitet nadvladao hejt ka Epic Gamesu.

U drugim vestima vezanim za Epic Games prodavnicu, na njoj će izaći i The Outer Wilds, The Sinking City, kao i Playstation ekskluzive – Detroit: Become Human i Heavy Rain – a Ubisoft je objavio da će produžiti partnerstvo i na naredne igre koje bude objavio.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top