Nintendo Switch

Nintendo Switch dobija mogućnost VR igranja sa novim Labo setom

Da vam je neko pričao da će Nintendo Switch nekoliko meseci od izlaska dobiti gomilu kartonskih šablona sa kojima možete praviti volan, štap za pecanje, robota i iste koristiti za nove načine igranja da li biste mu verovali?

Većina verovatno kao odgovor ima ne, ali da, Nintendo Labo je upravo to, gomila kartona koja je napravljena tako da možete napraviti igračke u kojima ima mesta i za omiljeni Switch, i onda možete da se igrate kao da vam je ponovo 5 godina.

Nekoliko meseci nakon što smo dobili par zanimljivih dizajna, stiže još jedan i možda i najimpresivniji do sada. U pitanju je Labo VR kit, koji vašu konzolu pretvara u uređaj za uživanje u virtuelnoj realnosti i to na jedinstven način.

Korisnici neće samo imati prilike da Switch uređaje ukopčaju, već zahvaljujući prednostima Labo paketa dobijaju i blaster za napucavanje u virtuelnoj realnosti, a tu je i onaj koji donosi “pedale za vetar” sa pticom.

Ceo Labo VR set košta 80 dolara i donosi šest različitih “igračaka”, a za manje para se mogu kupiti individiualni paketi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top