PlayStation 4

Oko 30 sati je potrebno za prelazak priče u Days Gone

Jedna od Playstation 4 ekskluziva koja se treba pojaviti u narednim mesecima je dosta odlagani Days Gone, igra koja nas vodi u post-apokaliptični svet preplavljen zombijima.

U ranijim fazama razvoja je bilo teško govoriti o tome koliko sati će igrači utrošiti u vožnji motociklom sa glavnim protagonistom, zvanim Džon Dikon, ali su sada developeri studija Sony Bend otkrili za Gamereactor koliko će igra trajati.

Za potrebe prelaska priče, pošto je u pitanju čisto singlplejer iskustvo, igračima će trebati negde oko 30 sati u koje je uračunato i čak 6 sati međuscena(cutscenes), tokom kojih ćemo samo pratiti dešavanja na ekranu.

To znači da igračima ostaje negde oko 24 sati gejmpleja što opet nije malo. Što se tiče međuscena, njih svakako ima mnogo, ali nije da ćemo tih šest sati iskusiti izjedna, već je sve podeljeno i nadamo se dobro dozirano. Ovo naravno nije rekordna cifra kada po pitanju međuscena, jer ima igara kod kojih one ukupno traju i preko 8 sati, poput MGS 4.

Days Gone stiže 26. aprila za Playstation 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top