PC

Phoenix Point je nova Epic Games Store ekskluziva

Kompanija Epic Games nastavlja da okuplja ekskluzive za svoju digitalnu prodavnicu kako bi privukla što više kupaca, a najnovija igra u nizu je Phoenix Point, igra kreatora X-COM serijala.

Najava dolazi od samog kreatora sa objašnjenjem da će ova ekskluzivnost pomoći studiju da igru dodatno proširi u narednom periodu. Oni koji su pomogli razvoj igre kao bonus besplatno dobijaju sav DLC sadržaj koji se pojavi u prvih godinu dana od izlaska igre, koliko će ona i biti EGS ekskluziva.

Što se tiče same igre, Phoenix Point je duhovni naslednih X-COM serijala i vodi nas u Lavkraftom inspirisanu budućnost u kojoj čudovišta prete da unište čovečanstvo.

Kada se igra pojavi u junu, igra će doneti dobro poznate turn-based strateške elemente samo dodatno priširene u odnosu na X-COM igre, kao što je šmek grand strategija.

Epic Games prodavnica sada ima i search barpa tako možete lakše pretraživati koje ekskluzive nudi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top