PC

Producent Devil May Cry serijala je hteo da napusti Capcom nakon DmC Devil May Cry

Devil May Cry V je stigao početkom marta i igra je prosto rečeno pokidala na svakom polju, od odlične priče pa sve do fantastičnog gejmpleja koji je prema rečima kolege čine najboljom igrom u serijalu.

A da li ste znali da je sve moglo da ode u drugačijem smeru?

Igra je mogla da bude nešto potpuno drugačije, ili da je uopšte ni ne bude da je čuveni producent iza ovog serijala, Hideaki Itsuno, napustio Capcom kao što je prvobitno planirao.

Kako je otkriveno u intervjuu koji je napravio kanal Toy Bounty Hunters, nakon što se pojavio DmC: Devil May Cry, igra koja je imala nekoliko mana, Itsuno nije bio uopšte zadovoljan i bio je spreman da napusti kompaniju.

Capcom je bio svestan koliko je Itsuno bio značajan za sam serijal i rešio je da ispuni sve zahteve koje je ovaj producent imao, a on je samo rekao da će ostati samo ako mu dozvole da napravi Devil May Cry igru kako je on zamislio.

I tako smo dobili Devil May Cry 5, fantastičan naslov koji Capcom ima pod svojim krovom i koji je dobar podsetnik za sve da treba čuvati vredne i marljive ljude.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top