Gadgets

Sega Genesis Mini stiže u septembru sa cenom od 70$

Trend povratka starih konzola u život u vidu classic mini izdanja se nastavlja i ovoga puta nam SEGA predstavlja Sega Genesis Mini konzolu koja na police stiže ovog septembra.

Playstationova Classic konzola je bila na meti kritika zbog malog broja naslova, pa je sega rešila da ponudi dosta više nego konkurent. Tako će Sega Genesis Mini imati čak 40 klasičnih 16-bit naslova. Kompletna lista naslova nije poznata i biće otkrivena kasnije, ali se zna da će se ponuda igara razlikovati za svaku regiju, ali u svakom slučaju očekujemo kultne igre uz koje su mnogi odrastali početkom 90-ih godina.

Ova mini konzola će imati i mini cenu od svega 70 dolara, dok će verzija sa dva kontrolera koštati 90, što i nije toliko skupo, a ujedno dolazi i sa modernim priključcima, kao što su USB i HDMI.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top