PC

Stigao je gejmplej video za Firestorm mod igranja u Battlefield V

Electronic Arts i DICE polako grade hajp za nadolazeći Firestorm mod igranja u Battlefield V pa tako svakog dana otkrivaju po neki novi detalj o tom Battle Royale modu.

Sada smo dobili i gejmplej trejler koji nas bolje upoznaje sa borbom do poslednjeg čoveka koja nas očekuje, a imamo prilike da vidimo i samu mapu i lokacije koje ona nudi, kao što su bunkeri i ressuply stanice koje kriju vredna vozila i oružja.

Ova 10 puta veća mapa od najveće koja je već dostupna u Battlefield V nosi raznovrsne biome i čak 17 različitih vozila sa kojima ćemo bežati od vatrene stihije, a tu su i traktor, amfibije i helikopter.

Kada smo već spomenuli vatrenu stihiju, ona je odlično odrađena pa će tako sve pred sobom sravniti sa zemljom i u videu se može videti kako ruši kuće.

Firestorm mod postaje dostupan za igranje od 25. marta, a već sada možete preuzeti apdejt koji osim ovog mod donosi i brojne druge promene u sam Battlefield V.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top