PC

Stigao trejler za Notmycar – Battle Royale sa automobilima!

Battle Royale maniji izlgeda da nema stajanja i u 2019. godini, i pored čini se sve većeg zasićenja tržišta i pucanja mnogih igara iz žanra, kao što su nedavno The Culling,  ili ranije Radical Heights sa sve studijom koji je napravio igru.

Ipak, ako ništa, igra o kojoj ovde pišemo barem pokušava da donese nešto malo drugačije u miks već viđenog, i sigurno će se koncept svideti ljubiteljima klasika kao što su Twisted Metal ili Carmageddon.

Pogodili ste, ovo je Battle Royale gde ne upravljate čovekom, već automobilom! Igra se zove Notmycar i u njoj do 100 automobila biva bačeno na mapu i spremno za makljažu.

Notmycar je najavljen još pre godinu dana, i dolazi u Early Access fazu 5. aprila, gde bi trebalo da se nalazi šest meseci do konačnog izlaska, i za to vreme će broj igrača biti limitiran na do 50 po partiji, ali nakon toga će ići i do 100.

Trejleru retro stilu za igru možete pogledati ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top