Mobile

The Elder Scrolls: Blades ušao u Early Access fazu

Kao što verovatno i znate, sledeća Elder Scrolls igra nije šestica do koje ćemo se još načekati, već akcioni RPG spinof naslov The Elder Scrolls: Blades.

U pitanju je igra čiji je glavni fokus na mobilnim telefonima, ali će moći da se igra i na računarima, kao i svim konzolama. Igra je danas i zvanično ušla u Early Access fazu, ali trenutno samo za mobilne telefone.

Primesa igre da smo mi član elitnih jedinica Emperora, The Blades. Bili smo primorani na izgnanstvo i sada se konačno vraćamo u rodni grad, samo da bi ga našli u ruševinama, i naš zadatak je da kroz avanture sakupljamo resurse kako bi obnovili našu rodnu grudu.

Ova faza trenutno neće imati Arenu, odnosno PvP mod, ali je najavljeno da će uskoro i to biti dodato. Dok su druga dva dela igre, Abyss i Town od starta tu.

Ukoliko imate dovoljno jak telefon i želite da testirate igru, možete se za to prijaviti ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top