PC

Wolfenstein: Youngblood, DooM Eternal, Rage 2, kao i Fallout 76 dolaze na Steam

Kompanija Bethesda je prošle godine u pokušaju da popularizuje svoju platformu za distribuciju video igara, Fallout 76 izdala ekskluzivno tim putem, gde su Steam i ostale platforme izostavljene.

Fallout 76 je iz velikog broja razloga promašaj, što je izgleda bilo sasvim dovoljno da se Bethesda odluči na promenu politike zarad budućih naslova.

Iz kompanije je na Twitteru otkriveo je da će sve igre koje su najavljene, a potencijalno i one neobjavljene, izaći na Steam platfromi.

Pod te naslove spadaju Rage 2, Wolfenstein: Youngblood, DooM Eternal i Wolfenstein: Cyberpilot, dok će se i Fallout 76 “prebaciti” tokom ove godine.

Zanimljivo je videti da je Bethesda odabrala Steam umesto Epic Games prodavnice, ali je u svakom slučaju dobro što igre neće biti ekskluziva za Bethesda Launcher i tako će lakše pronaći put do većeg broja igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top