PC

Zvanično otkriven Borderlands 3, trejler prikazuje sve što smo mogli da sanjamo o igri

Nakon nekoliko nedelja tizovanja, trejlera i pravljenja opšteg hajpa, sinoć nam je konačno i zvanično prikazan trejler za Borderlands 3.

Trejler traje skoro četiri minuta i izgleda zaista neverovatno, prepun je detalja i deluje kao da će ovo potencijalno biti i najbolja Borderlands igra do sada.

Gearbox je na igri radio preko pet godina i kvalitet zaista isijava već iz samog trejlera. Gomila novih i starih prijatelja i neprijatelja, akcija na sve strane, lokacije koje prepoznajemo, ali i ogromni megalopolis kakav do sada nismo ni sanjali da ćemo videti u igri, sa preko milijardu unikatnih oružja!

Videli smo gume koje pucaju na nas, puše koje nas jure na nogama… paket koji i očekujemo!

Uživajte u trejleru, a za više informacija je rečeno da ćemo ih dobiti 2. aprila.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top