PC

Zvanično predstavljen Battle Royale mod igranja za Battlefield V

Konačno je i zvanično predstavljen Firestorm Battle Royale mod igranja koji nas očekuje u Battlefield V. Mod je predstavljen punim trejlerom koji otkriva dosta detalja o tome šta očekujemo od ovog moda.

Po svemu sudeći, Firestorm će dosta izmeniti formulu modova koji trenutno postoje u Battlefield V. U ovom modu igranja će na raspolaganju biti dosta pušaka i različite opreme, ali i veliki broj vozila, od oklopnih vozila pa sve do traktora i helikoptera, koji su svakako novina.

Firestorm će smeštati 64 igrača, solo ili u squadovima, na ogromnu mapu koji će se boriti do poslednjeg na nogama, dok se mapa u krug u vidu plamena polako sužava. Ovaj mod u Battlefield V svakako donosi osveženja, kao i sam Battle Royale žanr pa tako jedva čekamo da zaigramo kada se pojavi 25. marta.

Ispod možete pogledati i dosta zanimljivi trejler, koji počinje sasmešnim napucavanjem igrača koji se nalaze u dve kuće.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top