Nintendo Switch

PLAY! ZINE 125 – APRIL 2019

Aprilski 125. broj časopisa Play!Zine možete preuzeti besplatno u PDF formatu na ovom linku.

Mart i april su meseci kada se zima završava i počinjene proleće, meseci buđenja i rađanja, meseci kada život izlazi iz sna i kreće ponovo da buja na sve strane. To isto važi i za ljude, a bogami i za video igre.

Ako je februar bio mesec relativnih razočarenja, mart je „pokidao“ u svakom pogledu, toliko da smo se jako mučili kojoj igri uopšte da damo tu čast da bude igra meseca u aprilskom broju, ali je na kraju ona ipak zasluženo pripala petom nastavku kultnog serijala Devil May Cry, jer ipak smo čekali godinama na njega i dobili pravo remek delo u najboljem duhu fanšize. Capcom nastavlja svoju dominaciju ove godine, tek treći mesec, a već druga igra na našim naslovnicama.

Ipak, tu titulu je potpuno zasluženo mogao da pokupi i Sekiro, nova fantastična igra iz From Software, gde ovi majstori svog zanata nisu upali u zamku „jednog te istog“ već su doneli potpuno osveženje, a opet igru za koju je jasno da iza stoje upravo oni. Kolega Milan, koji je uradio recenziju, je insistirao da je ovo igra meseca, ali je na kraju presuda ipak pala na gorepomenuti MDC5.

I The Division 2 je bio tu, u užoj konkurenciji. UbiSoft je postavio domaći zadatak svim neuspešnim pokušajima luteršuter igara iz prethodnih par godina, kao što su Fallout 76, Anthem i Destiny 2, i pokazao da kad se nešto stvarno želi i uloži trud da se odradi kako treba, onda ćemo i imati zapravo vrhunsku igru. Naučili su na greškama koje je imao prvi deo i zapravo ispunili obećanja da iste neće ponoviti u dvojci, i rezultat toga je jedna igra koja se sa velikom sigurnošću može smatrati do sada i najboljom Looter Shooter igrom u istoriji.

U ovom broju nastavljamo i sa brojnim novim rubrikama, pored preko 20 recenzija igara, a tu su i Serija i Film, kojih nekada imamo, nekada ne, ali ćemo se potruditi da ih imamo što više. Tu su i rezultati nagradne igre, vas skoro hiljadu je učestvovalo u anketi i puno ste nam pomogli da bolje razumemo našu publiku i ono što ona želi.

Sve u svemu, uživajte u proleću!

Aprilski 125. broj časopisa Play!Zine možete preuzeti besplatno u PDF formatu na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top