PlayStation 4

Playstation prodavnica vraća novac za kupljene igre, ali postoji caka

Soni je konačno implementirao funkciju za povraćaj novca za kupljene i prednaručene igre na Playstation prodavnici, ali postoji jedna caka koja baš i ne čini igrače zadovoljnim.

Na Steamu je moguće da odradite povraćaj novca za kupljenu igru ako ste je igrali manje od dva sata, a u slučaju Playstation prodavnice to ne važi.

U ovom slučaju povraćaj novca ćete dobiti jedino ako igru niste ni preuzeli/preloadovali na svoj PS uređaj, a kamoli pokrenuli i to morate obaviti u roku od 14 dana od kupovine. Za igre koje su prednaručene isto važi, samo što refund možete tražiti bilo kada dok se igra ne pojavi.

Ali to nije sve, novac nazad možete tražiti i za DLC sadržaj koji ste kupili, isto samo ako ga niste preuzeli, ali novac nećete dobiti u onom obliku kojim ste platili, već kao kredit za PSN novčanik, što baš i nije poželjno.

Ova praksa i nije baš najbolja, jer igrači zapravo nemaju nikakvu šansu da vide da li će im se igra uopšte dopasti ili ne, već se moraju u potpunosti oslanjati na utiske drugih, a to ume da prevari.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top