PC

Hitman: Absolution i Hitman: Blood Money od sada dostupni kao DRM-Free na GOG platformi

Ono što GOG kao platformu ističe od konkurencije nije grabljenje ekskluziva koje izaziva gnev igrača, već napori da se stariji naslovi što bolje očuvaju i pruže igračima u što boljem stanju.

Kada kažemo što bolje stanje mislimo pre svega na to da su igre bez ikakve DRM zaštite koja se odavno pokazala neefikasnom, pogotovu kod starijih igara.

Najnoviji naslovi koji su obogatili kolekciju igara na GOG-u su Hitman: Absolution i Hitman: Blood Money, dva dela čuvenog serijala gde igrate kao Agent 47, ćelavi ubica koji ne postavlja previše pitanja.

Obe igre su na popusti od čak 75% do 11. aprila, pa tako Blood Money možete pazariti za svega 2,50€, dok Absolution košta 5 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top