PlayStation 4

Pogledajte dokumentarac koji govori o nastanku zvuka u God of War

Prošlogodišnji God of War se može smatrati remek delom iz velikog broja razloga, ali je jedan od njih svakako i sama zvučna komponenta.

Soni je tako rešio da sada posveti pažnju upravo zvučnom dizajneru koji otkriva kakav je doživljaj kreirati zvuk za God of War.

U trajanju od oko 8 minuta, u videu nam sam zvučni dizajner, Majk Niderkvel, i Kori Balrog govore o tome kako su nastajali zvukovi nekih od stvorenja, Levijatan sekire i ostalog.

Dokumentarac je dosta zanimljiv i lepo je saznati detalj više o fantastičnom naslovu kakav je God of War, tako da ga slobodno pogledajte.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top