PC

Od sada sve nagrade u Resident Evil 2 možete otključati za 5 dolara

Za igrače koji ne žele da se preterano muče kako bi otključali sve elemente u igri najlakše rešenje je davanje novca, što su i sami developeri uvideli i počeli da primenjuju u svojim igrama.

Tako i Capcom 3 meseca nakon izlaska Resident Evil 2 daje šansu igračima da za male novce kupe sve nagrade koje postoje u igri, umesto da igraju i da ih otključavaju..

Za 5$ otključavate  sve, ali baš sve, što se nalazi u igri, što podrazumeva Tofu Survivor i The 4th Survivor modove, specijalni borbeni nož, zolju, mitraljez, pištolj i minigun sa beskonačnom municijom.

U sve te dodatke dobijate i kostime i modele za igrive karaktere. Ovako ćete uštediti vremena umesto da igrate i imaćete dosta dobre zabave na raspolaganju.

Capcom to radi za 5 dolara, a ovakve stvarčice u Rage 2 su dostupne u vidu starih dobrih šifara koje se mogu dobiti jedino kroz igranje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top