Domaća Scena

Gramophone Games premijerno predstavlja svoje igre na Reboot Develop

Novoosnovani novosadski studio Gramophone Games će Reboot Develop konferenciji predstaviti nove igre koje su nastale sa ciljem da ponude nešto novo i inovativno na indie gejming tržištu.

Going Medieval, Refoil i Walk The Fort biće dostupne za testiranje u Dubrovniku od 11. do 13. aprila, a svi zainteresovani imaće mogućnost da dobiju Steam ključeve kako bi među prvima isprobali igre nakon zvaničnog izdavanja.

Going Medieval je colony sim postavljen u alternativnom srednjem veku, u kojem možete izgraditi svoje selo i utvrđenje, od gline, drveta ili kamena. Stanovnici sela imaće svoje potrebe, osećanja i planove, na koje će uticati spoljašnji svet i njegova istorija. Igrač rukovodi svojim građanima koji mu pomažu da zauzima i osvaja zemlju.

Refoil je jedinstveni akcioni platformer u kom se igrači probijaju kroz horde neprijatelja dok istražuju vanzemaljski svet. Ovaj svet se iznova generiše i menja sa svakim novim pokušajem. Smrt je zagarantovana, a da bi prešli nivo, čak i najiskusniji igrači moraju biti istrajni.

Walk the Fort je shoot’ em up arkada sa elementima tower defense žanra. Igrač upravlja ultimativnim zaštitnikom, kolosalnom hodajućom tvrđavom naoružanom čitavim arsenalom, i vodi je u borbu protiv sila zla.

Igre već sada mogu da se zaprate na Steam platformi, a zajednica se okuplja i na Discordu.

Gramophone Games je novosadski studio koji je formirala grupa iskusnih developera 2019. godine, sa namerom da se nakon više od 10 godina bavljenja casual narativnim igrama posvete izazovima indie projekata. GG igre nastaju kao kombinacija ličnih interesovanja developera i istraživanja želja, potreba i navika igrača. Igre ovog studija biće dostupne putem Steam platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top