PlayStation 4

God of War PS4 tema tizuje nastavak?

Već je prošlo godinu dana od pojavljivanja fantastične God of War igre koja nas je iz predela antičke Grčke odvela u hladne nordijske zemlje.

Kao znak obeležavanja godišnjice od izlaska, Sony je izdao specijalnu dinamičnu temu za Playstation 4 uređaje koja će igračima svakako osvežiti meni za navigaciju.

Međutim, tema možda krije dosta više od obične vizuelne poslastice za igrače, jer su sa portala TwistedVoxel otkrili da je na bordiću urezan tekst koji kada se prevede daje poruku – “Ragnarok dolazi”.

Ragnarok u nordijskoj mitologiji predstavlja ogroman sukob dobra i zla u kojem dolazi do kraja sveta, gde će svi svetovi, pa čak i sami bogovi biti uništeni.

Ovaj epski događaj se spominje nekoliko puta u God of War igri i postoje velike šanse da se nešto ovako i ostvari u nastavku, gde će Kratosa i Atreusa sačekati još više nevolja i epskih borbi.

Ono što je sigurno je da ćemo svakako dobijati još God of War igara, pošto studio Santa Monica na čelu sa Korijem Balrogom ima planove za još pet igara.

Temu možete preuzeti putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top