PlayStation 4

Ovo je najređa PS4 igra na svetu

Nije svim igrama suđeno da se probiju i postanu popularne među armijom gejmera, već se desi da neke budu zaboravljene odmah po pojavljivanju.

Jedna od takvih igara je i Poop Slinger, koja nosi titulu najređe video igre za Playstation 4 konzolu, jer je za tu platformu prodato manje od 100 digitalnih kopija.

Ova igra je proistekla iz studija Limited Run Games i ona je i odgovorna za njeno gašenje nakon slabe prodaje.

Poop Slinger nije napravio ništa spektakularno što bi zainteresovalo igrače i developer nije uspeo da proda sumu koja mu je bila predviđena kako bi ostao u biznisu, i studio se zatvorio.

Na svu sreću, održana je reč i taj mali broj ljudi koji je kupio igru je i dobio, i oni koji je imaju u vlasništvu znaju da je to najređa PS4 igra ikada.

Naslov koji se bazira na lansiranju “kake” može lako dostići ogromnu vrednost ako se vlasnici tog malog broja kopija dosete da ih puste u prodaju.

Kompletnu priču o Poop Slingeru možete pročitati na sajtu VG247.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top