PC

ArenaNet objavila šta čeka Guild Wars 2 u narednim mesecima

Krajem februara je studio iza Guild Wars naslova zadesio talas otpuštanja u kojem je dobar deo tima ostao bez posla kao deo restruktuiranja poslovanja, što je nateralo fanove Guild Wars 2 da se zapitaju šta će biti sa igrom.

Sada je ArenaNet izdala objavu koja predstavlja odgovor upravno na najveću brigu igrača i otkriva šta Guild Wars očekuje u narednom periodu.

Objavljeno je da u osnovi svega i dalje stoji želja da igračima pruže dosta zabave, fokusiraju se na progresiju, podržavaju interakciju i anatomiju igrača.

Reorganizovani studio će u narednim mesecima pružiti sadržaj koji vodi ka kraju 4. sezone i doneće 6. epizodu, uz razna poboljšanja koja su planirana već od ranije.

Nakon toga Guild Wars 2 očekuje peta sezona bogata novim sadržajem koja će eventualno doneti povećanje cooking nivoa sa 400 na 500, poboljšanja u održavanju turnira, i bolji skill-sloting sistem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top