PC

Blackout mod u CoD: Black Ops 4 je besplatan za igranje celog aprila

Prošlogodišnji Call of Duty je žrtvovao singlplejer kampanju u korist Battle Royale moda nazvanog Blackout koji je ponudio solidno iskustvo igranja, ali je prevelika cena igre velika barijera za mnoge.

Activision je početkom godine ponudio nedelju dana besplatnog igranja Blackout moda, ali to izgleda nije dalo željene rezultate, pa je sada rešeno da nova promocija tog tipa bude znatno duža.

Zato celog aprila možete igrati Blackout mod igranja bez ikakvih ograničenja na svim platformama, a promocija će početi uskoro, pošto je Activision očigledno želeo da izbegne 1. april kako ljudi ne bi mislili da je reč o šali.

Videćemo da li će Blackout uspeti da privuče više igrača u CoD vode, ali je cena i dalje velika prepreka, pošto su glavni konkurenti besplatni za igranje.

Uz to, igračima na PS4 konzoli će odmah biti dostupna(za PC i Xbox One nedelju dana kasnije) i Alkatraz mapa, koja nosi kompaktnije Battle Royale iskustvo igranja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top