PC

Borderlands 3 će gotovo sigurno biti Epic Store ekskluziva

Fenomenalni trejler za Borderlands 3 od pre par dana, je obradovao mnoge fanove širom sveta koji su jedva čekali da ponovo urone u ovaj fantastični svet, i za sada je delovalo kao da sve ide na korist fanova.

Ipak, danas je procurela jedna informacija koja je uvela dodatnu bojazan u nešto što se već sumnjalo neko vreme. Naime, slučajno je jedav Tvit objavljen lajv pre vremena, i u tom Tvitu su mogle da se vide dve stvari – prva je 13. septembar kao datum izlaska, što je pozitivna vest jer igra stiže uskoro, a druga i nije toliko pozitivna – izgleda da će igra biti ekskluzivno prodavana na Epic Story prodavnici, kada su PC verzije igre u pitanju.

O ovome ćemo morati da sačekamo barem još dan pre nego što saznamo više detalja, koji su najavljeni za 3. april, ali na osnovu tvitova Rendija Pičforda (Randy Pitchford), čini se da i on sam to potvrđuje, usput pokušavajuću da zaštiti svoj studio Gearbox, naglašavajući da, što se tiče izdavačkih prava, sve radi 2k kao izdavač igre, dok su oni samo studio koji pravi igru.

Njegov niz Tvitova možete videti ispod, i gotovo je izvesno iz njih da će se Borderlands 3 ekskluzivno prodavati na Epic Store barem neko vreme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top