Vesti

Jedi Fallen Order će biti čistokrvna singlplejer igra, bez multiplejera i mikrotransakcija

Sve fanove Ratova Zvezda, ali i uopšte ljubitelje kvalitetnih singlplejer igara, ovog jutra nisu mogle da sačekaju lepše vesti.

Bler Braun, izvršni producent studija Respawn, koji radi na Sar Wars igri u koju su uprte sve oči, Jedi Fallen Order, potvrdio je preko svog Tviter profila da će ovo biti igra koja će imati isključivo fokus na narativu i singlplejer iskustvo, bez ikakvog multiplejera i mikrotransakcija, i ovaj Tvit je odjeknuo kao lavina širom interneta za svega par sati.

A kako i ne bi kad su strahovi veliki, jer iza studija Respawn kao izdavač i vlasnik licence za Star Wars igre stoji Electronic Arts, koji osim globalne loše reputacije iza sebe ima i dve Battlefront igre, gde je dvojka postala praktično simbol pohlepnih mikrotransakcija i Loot kutija modernog doba.

Zna se da je politika u EA da praktično sve igre moraju biti “live service”, odnosno sa milion stvari unutar igre na koje ljudi mogu da potroše pare, tako da eto zato ova vest da ćemo imati singlplejer narativu igru tako snažno odjekuje.

Osim toga, ranije je potvrđeno i da se igra radi u Unreal Engine, umesto u neslavnom Frostbite pogonu, koji EA forsira, a koji mnogim developerima zadaje prave glavobolje.

Večeras, u 20:30 po našem vremenu, očekujemo i panel koji će nam i zvanično otkriti igru, i naravno, pisaćemo vam odmah o tome.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top