Nintendo Switch

Pravi se rimejk čuvene igre XIII, jednog od prvih šutera koji je popularizovao stilizovanu cel shading grafiku

Igra XIII, pucačina iz prvog lica koja je izašla daleke 2003. godine, će uskoro dobiti svoj rimejk.

Ovo je objavljeno na zvaničnom blogu, gde je otkriven i datum izlaska ovog rimejka, 13. novembar ove godine.

XIII je jedna od igara koja je publiku kupila čudnom atmosferom i pre svega tada veoma autentičnom Cel shading grafikom, koja nikada ranije nije bila previše popularna kod igara u prvom licu, što je brzo skrenulo pažnju na igru i kasnije inspirisalo slične naslove.

Priča igre prati talentovanog vojnika XIII, koji se budi u amneziji i koji je optužen da je ubio predsednika SAD, i sad pokušava da shvati šta se dešava, prolazeći kroz 34 nivoa solo kampanje.

Rimejk, kao što smo već pomenuli, stiže 13. novembra, i izlazi na sve aktuelne platforme – PC, PS4, Switch, Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top