PC

Ubisoft donira pola miliona evra za obnovu Notr Dama, AC: Unity deli besplatno

Nakon ogromnog požara koji je uništio jednu od najpoznatijih građevina na svetu, Notr Dam, pomoć i donacije za obnovu ovog spomenika kulture su počele da stižu sa svih strana.

Među onima koji će pomoći u obnovi hrama se nalazi i kompanija Ubisoft, koja će donirati ukupno 500,000 evra za troškove rekonstrukcije. Uz to, ova kompanija u znak pažnje deli svim igračima besplatno Assassin’s Creed: Unity, koji se odvija u Francuskoj i gde je moguće obići detaljno napravljeni Notr Dam.

Ubisoft na ovaj način dozvoljava igračima da iskuse lepotu Nort Dama potpuno besplatno, a Unity je moguće preuzeti od 17. aprila pa u narednih nedelju dana, sve do 25. aprila, putem uPlay platforme.

Ubisoft i Unity i ovako imaju veliku ulogu u obnovi ove građevine, pošto se ona u igri nalazi u dosta detaljnom obliku, pa je velika verovatnoća da će se između ostalog i ovaj naslov koristiti kako bi se povratilo uništeno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top