PC

Final Fantasy VII rimejk izgleda fenomenalno u novom trejleru

Malo je igara koje su obeležile neku eru na konzolama kao što je to učinio Final Fantasy VII na PlayStation.

Ovaj kultni RPG naslov i danas važi za jednu od najboljih jRPG igara svih vremena i za mnoge verovatno najbolju Final Fantasy igru u čitavom serijalu, pa je zboga toga i svaka sušna nova vest o rimejku propraćena sa velikim pažnjom.

Verovali ili ne, prvi pokušaju rimejka su nastali još početkom ovog veka, kada je Square Enix najavio rimejk tada za PlayStation 2. Taj je priča propala, ali se onda ideja za rimejk vratila iz mrtvih sredinog ove decenije, pa je ova verzija rimejka o kojoj ovde pišemo dobila novu zvaničnu najavu na E3 2015.

Na ovom novom rimejku je raddio studio CyberConnect2, ali je onda iza zavese došlo do nekih novih problema, pa je Square Enix direktno preuzeo rad na igri i sada, prvi put posle 4 godina od najave, vidimo gejmplej igre.

Grafički igra izgleda neverovatno dobro, u šta se, uostalom, možete ispod uveriti i sami:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top