PC

I Ghost Recon Breakpoint zaobilazi Steam, dolazi na Epic Store i Uplay

Za slučaj da ste se pitali gde ćete Ghost Recon Breakpoint igrati na PC-u, odgovor je stigao ubrzo nakon zvanične premijere i predstavljanja igre i glasi – Epic Games prodavnica.

Ovo i nije veliko iznenađenje, jer je kompanija Ubisoft već ranije objavila da će nastaviti saradnju sa Epic Gamesom zato što su prethodni naslovi – The Division 2 i Anno 1800 – dali fantastične rezultate.

Epic Games prodavnica neće biti jedino mesto na kojem će moći da se kupi na PC platformi, već kao druga opcija postoji uPlay, gde će ovaj naslov postati dostupan takođe od 4. oktobra ove godine.

Ghost Recon Breakpoint nas vraća u ulogu specijalnog odreda, ali se sada iz južne Amerike selimo na misteriozno ostrvo u Pacifiku, gde se radi na razvoju ubilačkih dronova.

Sve što trenutno znamo o igri možete pogledati u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top