PlayStation 4

Monster Hunter World je naprodavanija igra u istoriji kompanije Capcom

Kompanija Capcom nedavno je imala svoj godišnji izveštaj poslovanja, i jedna su od retkih izdavačkih kuća u svetu gejminga koja ima čime da se pohvali, i pri tome ne mislimo samo da finansijske rezultate, već i brojne rekorde, ali pre svega i vraćeno poštovanje fanova.

Svakako najupadljivija stvar iz tog izveštaja je činjenica da je Monster Hunter World postao najprodavanija igra u 40 godina istorije ove kuće, sa do sada prodatih preko 12 miliona primeraka igre. Nedavno je najavljen i novi sadržaj, tako da će igra nastaviti da ima stabilnu prodaju uz ovakvu podršku.

Odličnu prodaju su zabeležili i naslovi iz ove godine, Resident Evil 2  Remake je do sada isporučen u četiri miliona primeraka, dok je Devil May Cry 5 trenutno na brojci od dva miliona, i ovi brojevi će sasvim sigurno nastaviti da raste.

Sve u svemu, profit kompanije je takođe postigao rekord i povećanje u od 13% u odnosu na prošlogodišnje rezultate.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top