Filmovi-Serije

Evolucija čoveka prikazana kroz gejmerski rečnik

Ako do sada niste čuli za Youtube kanal TierZoo, sada je vreme da vam ga preporučimo.

Ovaj edukativni i izuzetno zabavni jutjuber pravi sadržaj koji se uglavnom bavi razvojem života na zemlji i time kako je on evoluirao tokom nekoliko milijardi godina od kako postoji na zemlji.

Ali, ovo nije bilo kakav “biološki” kanal, njegova vrednost leži u tome što se on ovime bavi na jedan veoma kreativan način.

Svaki video je prikazan rečnikom balansiranja video-igre, kako da je u pitanju nekakav multiplejer naslov koji redovno dobija zakrpe koje menjaju statistiku učesnika.

Sve to je urađeno sjajno i umereno, pa svaki njegov video ima sa jedne strane ozbiljan ton, a sa druge strane, gejmerski žargon čini da sve to bude zabavno i veoma jasno objašnjeno “običnim” korisnicima, koji ne žele da se previše zamaraju detaljima.

Uostalom, pogledajte i sami njegov video o tome kako su ljudi dospeli u vrh “mete”, i biće vam jasno zašto toliko volimo ovaj kanal.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top