PlayStation 4

Sony objavio zvanično poređenje brzine Playstation 5 konzole u odnosu PS4 Pro

Detaljima koje nam kompanija Sony pušta na kašičicu svakog meseca vezano za novi hardver se pridružio i jedan video koji otkriva koliko je zapravo Playstation 5 brži od konzole trenutne generacije.

Video prikazuje vreme učitavanja igre Spider-Man koja se pojavila prošle godina i koja nosi poprilično dobar prikaz detalja.

(video se nastavlja ispod)

Vreme potrebno za učitavanje igre na Playstation 4 Pro konzoli je iznosilo oko 8 sekundi, dok je kod PS5 konzole isto učitano za manje od jedne sekunde.

Brzina učitavanja se ogleda i u dozvoljenoj brzini kretanja karaktera, gde je kod trenutne generacije to ograničeno i može se videti “seckanje”, dok kod PS5 to ne predstavlja nikakav problem.

Playstation 5 će sa sobom nositi ultrabrzi SSD, kao i gomilu drugog jakog hardvera, o kojem možete više pogledati u ovom videu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top