PC

Studio koji nam je doneo World War Z je pokušao da napravi Half-Life 2 rimejk

Half-Life 2 je odavno stekao kultni status koji svake godine inspiriše mnoge fanove da pokušaju da na neki način ovu igru vrate u život, pošto Valve još uvek nije naučio da broji do tri.

Među one koji su pokušali da naprave Half-Life 2 rimejk se ubraja i studio Saber Interactive, koji je nedavno igračkom auditorijumu doneo World War Z video igru.

Poduhvat koji je studio želeo da uradi nije išao kao nešto što bi fanovi radili, već je želja bila da se sve to odradi profesionalno i u saradnji sa kompanijom Valve.

Tako je čelnik ovog studija stupio direktno u kontakt sa Gejbom Njuelom i molbom da mu dozvoli da napravio Half-Life 2 remake. Njuel mu nije dao zeleno svetlo, već je na razočaranje mnogih izjavio da: “ako će neko da pravi rimejk, onda ćemo to biti mi”.

Tako nismo dobili rimejk ove fantastične kultne igre koja je stara već 15 godina, ali zato nam je studio Saber doneo odličnu alternativu za Left4Dead u vidu World War Z koji donosi odlično kooperativno iskustvo, a naše utiske možete pogledati u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top