PC

Valve potvrdio da radi na nezavisnoj Dota Auto Chess igri

Prošle nedelje smo pisali o tome da je Valve registrovao ime Dota Underlords, i zanimalo nas je šta to tačno može da bude.

Na sreću, Valve nije pustio da prođe puno vremena sa spekulacijama, i danas su izašli sa blogom gde potvrđuju da trenutno rade na nezavisnoj (od Dota 2) verziji igre Dota Auto Chess.

Kako kažu, oduševljeni su modom te su i sami bili jako navučeni prethodnih pola godine, pa su putovali u Kinu da se sastanu sa ljudima iz Drodo Studio tima (ekipa koja je napravila originalni mod), kako bi se dogovorili oko toga da zajedno rade na projektu.

Nažalost, do dogovora nije moglo doći iz različitih razloga, ali su se obe strane dogovorile da će neometano nastaviti da rade na svojim verzijama i pomažu jedne drugima.

Tako je Drodo napravio svoju mobilnu verziju igre, što je i razumljivo, jer je mobilni gejming neverovatno popularan u Kini/Aziji, dok Valve trenutno radi na nezavisnoj PC verziji igre. Obe strane se međusobno pomažu i sa tehničkog i sa kreativnog aspekta, što je lepo čuti.

Da li to Valve ima novi hit u rukama, kao što je to bila Dota? Ostaje nam da sačekamo i vidimo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top