PC

Prikazan novi trejler za Nioh 2

Nioh je privukao dosta pažnje igračima sa pokrivanjem zanimljive teme i Soulslike gejmplejom, mada je sve to ostalo u senci kod PC verzije gde su kontrole bile izuzetno loše.

Ta igra dobija naslednika u vidu Nioh 2, a sada je otkriven i novi trejler koji prikazuje šta sve možemo očekivati od igre, po pitanju priče, novih gejmplej mehanika i neprijatelja sa kojima ćemo se nadmetati.

Nioh 2 izgleda poprilično zanimljivo i raznovrsno, a odabrani Playstation 4 igrači imaju šansu da uskoro i zaigraju igru u alfa fazi.

Alfa test že trajati od 24. maja pa sve do 2. juna i cilj developeru, studiju Team Ninja, je da prikupi informacije od igrača po pitanju bagova i samog gejmpleja.

Ovo je dobar nagoveštaj da se sa razvojem napreduje, ali trenutno još uvek nije sasvim poznatko kada možemo očekivati da se Nioh 2 i pojavi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top